I morgon..

image
..ska vi signera det bokslut jag kämpat med ett tag. Trodde att det skulle bli gjort i dag men vi fick pga möteskrockar flytta det till i morgon. Jag har i alla fall gjort klart allt jag skulle göra med det bokslutet och Årsredovisningen så det enda som återstår för mig är min underskrift. Så skönt! Men ingen vila här inte, direkt på att avsluta Fredriksborgs bokslut. Mitt mål är att det ska vara klart och inskickat på lördag. Sedan är det bara Bostadsrättsföreningens årsredovisning som ska göras och sedan är jag klar. Då, när jag är klar har jag gjort 14 bokslut/årsredovisningar. En del har varit superenkla, en del lite jobbigare men på frågan om jag är trött på årsredovisningar så behöver ni inte gissa på svaret många gånger. Det låter nog värre än det är med 14 årsredovisningar. Jag har ju inte gjort allt underliggande arbete på de större bolagen och på de andra har det inte varit så där överdrivet mycket jobb. Fredriksborg är väl det som det varit och är mest jobb med för min egen del.

image
I morgon ska jag oxå köpa medel och ta och fixa till min hårfärg så att jag känner mig nöjd och glad igen. Ska vara supernoga så att det inte finns ett spår av att det är ”hemmagjort”
Inte helt lätt men med lite mer tålamod än jag normalt brukar ha så ska det nog bli ok.

image
I morgon kommer boken om Stefan & Erling Persson, Handelsmännen ut på Storytel. Den ska jag garanterat ladda ner och lyssna på direkt den finns tillgänglig. Flera andra riktigt bra boksläpp den närmaste veckan så det kommer bli mycket lyssnande framöver. Vilket påminner mig om att imorgon när jag är på Ernst & Young ska passa på att smita in i någon Telebutik och köpa några fler öronsnäckor. Behöver ju som sagt ha ett litet reservlager, skyddat från Karisma. Apropå telefoner..

image
I morgon ska jag rensa min telefon. Det kommer upp att den är full hela tiden. Har rensat massor av mail och ska nu ta bort lite appar som jag aldrig använder och massa foton så får vi hoppas att det räcker för ett tag framöver. Har ju köpt så fina mobilfodral till min mobil så jag vill inte byta till en iPhone 6, kanske gör det med den spanska lite närmare sommaren..

image
I morgon ska jag oxå pigga upp både lägenheten och mig själv med lite färgglada blommor. Det tycker jag allt att jag är värd efter att äntligen ha signerat den där jobbigaste Årsredovisningen. Tänkte köpa långa/höga kvistar av körsbärsblommor till min stora golvvas i sovrummet och lite mer glatt och galet till vardagsrummet. Finns ju hur mycket blommor som helst att välja på nu när våren närmar sig. För det gör den, våren alltså, på vädret pratade de om ett högtryck som skulle komma in över hela Sverige. Me like:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.