Vad hände?

image
Den där Taxichauffören i går hade nog väldigt rätt. I att jag var/är trött alltså. När jag kom hem efter mötet med Ernst & Young i går var jag verkligen trött och tänkte att jag skulle sova i två timmar och sedan fortsätta jobba. Sov således 2 timmar, vaknade och fixade med lite mail och annat i va 1,5 timme och somnade sedan om. Vaknade 12.30 i dag av att det ringde på dörren. Hundvakten som anlände och jag skulle med andra ord vara klar med mina uppgifter och på plats på Ernst & Young om 30 minuter. Hur i hela friden kan man sova så länge? Stackars Karisma hade inte heller försökt väcka mig. Blev lite lätt stressigt innan jag var på plats på E & Y.

image
I morgon ska vi hur som helst vara klara och skriva på. Ett bokslut till arkivet..
image
Minst sagt skönt..

image
I morgon har jag ringt in hjälp som ska hjälpa mig att jobba vidare. Vill vara klar och ha allt i ordning typ NU!

image
Ikväll bara måste jag ta tag i inboxen. Tyckte jag hade den under hyfsat bra kontroll i går förmiddag men nu lyser siffran 125 olästa mail som en jobbig påminnelse, så bara att beta av.

image
Så får jag inte slarva med maten heller.. Ikväll blir det köttbullar. Hemlagade? Knappast, inte riktigt tid med sådant just nu tyvärr. Men snart så.. Måste ju vara optimist..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.