En sak vet jag..

image
..och det med säkerhet. Sådana här öronsnäckor kommer jag inte ”investera” i. På mindre än två veckor har tre öronsnäckor, 1 laddare och ett par hörlurar fått sätta livet till. Alla av lilla Karisma med de sylvassa valptänderna. Nu måste jag rota igenom alla handväskor och har jag tur har jag ett par kvar i någon väska, annars får jag lyssna på min ljudbok utan öronsnäckor. I morgon får jag hur som helst köpa några nya par. Inte direkt någon ide att köpa några ”fancy” varianter för de kommer säkert inte överleva så länge de heller.

image
50 shades of grey har väl haft premiär nu. Verkar ha fått rätt svala recensioner. Har inte läst böckerna, men det kanske man borde, hör kanske till att man ska ha läst dem? Vi får se, just nu läser jag inte alls utan lyssnar bara. Men kommer säkert sakna att läsa en riktig bok snart.

image
Apropå Mr Grey.. Förr när man jobbade på Coca-Cola och Cloetta Fazer hade man ofta kostym och var infernaliskt trött på det. Nu har jag inte haft det på åratal känns det som och börjar längta efter det igen. Det är ju faktiskt riktigt snyggt. Svart har jag säkert som jag kan plocka fram och som har modernt snitt men något som verkligen är snyggt (förutsatt att man varit eller är i Marbella och har lite solbränna) är en vit eller benvit kostym..

image

Får inventera klädförrådet helt enkelt. Har ju kläder nerpackade i gröna flyttlådor ute på Värmdö plus att jag har en låda kvar hos tjejen jag hyrde lägenheten på Ringvägen av. Hon sålde ju lägenheten och tog med lådan till Tyresö dit hon flyttade. Passerar ju inte Tyresö varje dag direkt men får ta hjälp av någon och hämta den. Kan ju finnas riktigt roliga kläder som jag helt glömt bort i den så att det liksom blir som att köpa nya. Ja, det måste jag ta tag i nästa vecka.

image
Annars, bortsett då från den där SPA-dagen, så längtar jag efter en riktig tjejkväll. Bara sitta och prata och ha det avslappnat mysigt. Det måste jag oxå se till att få på plats innan jag åker ner till Marbella i slutet på mars. Har man då alla j-a bokslut och annan administration på plats och i god ordning ja då kan den tjejkvällen vara så avslappnat trevlig att det är ovärderligt. Bara att kämpa på med andra ord, man har ju som tur är en del att se fram emot:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.