Typiskt..

image
I dag när jag MÅSTE få massor gjort så har jag givetvis ont i varenda led i hela kroppen. Värk som jag gärna sparat till en annan dag men tyvärr råder man ju inte över sådant själv. Får försöka vila bort värken på dagen..

image
Så får det bli en omvänd klassiker: Lång natts färd mot dag i stället för originalet som ju är tvärtom. Men jobbar ju alltid bäst på kväll och väldigt sent så det ska nog gå bra. Något alternativ till att vara klar i morgon kl 14.30 finns nämligen inte. Så oavsett vad är det bara att bita i hop och kämpa på.

Hela kroppen (och knoppen) längtar efter sol och värme. För varje dag som går verkar den där avresan mot Marbella och solen flytta sig en dag längre bort. Nu är worst case scenario i slutet på mars. Inget att klaga över jag har i allafall förmånen att få åka dit, det är det inte alla som har.

Det positiva med att åka lite senare är att jag kommer vara ännu mera klar och kan då vara ännu mera ledig när jag är där. Finns alltid två sidor av ett mynt..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.