Premiär..

image
..en lite halvlyckad sådan. Har borstat tänderna på Karisma för första gången, hon var väl inte överförtjust men protesterade inte vilt heller. Jag är överkänslig mot hundar som luktar illa i munnen så oavsett vad fröken tycker kommer tänderna att borstas med jämna mellanrum. Ja, det var lite träning inför eldprovet med badet på tisdag.. Men jag tror nog att Karisma är rätt så pimpinett när det kommer till kritan och gillar att vara väldigt söt:) Själv har jag gjort ett tappert försök ikväll och gjort ansiktsmask nu under Wallander filmen, något hjälper det väl får vi hoppas.

image
Premiär är det oxå på frukostmöte hemma, på hotell eller café har man ju haft det ett gäng gånger men aldrig hemma. Nej, du behöver absolut inte ta med något sa jag till Jenny. Det var innan jag kom på att jag ju är lite fast här med Karisma. Så någon lyxig hotell frukost blir det inte för stackars Jenny, men nu är det inte maten som är syftet med träffen så det ska nog gå bra ändå. Lite har ju trots allt hemma, utöver snus & Coca-Cola.

image
Under mötet med Ernst & Young som kan ta allt från två till fyra timmar har jag hundvakt på plats. Man får ju inte lämna dem ensamma de första veckorna och jag följer ”regelboken” till punkt och pricka. Kanske borde skärpa till mig lite när det gäller uppfostringsbiten oxå annars så går allt hur bra som helst. Hon viker inte från min sida utan befinner sig konstant tätt intill mig. Älskar sociala djur, det var ju Sigge oxå. Brukade ju ofta säga att han var katten som trodde att han var en hund.. Trots att Karisma är helt underbar och ger så mycket kärlek så saknar jag allt Sigge, varje dag..

image
När jag varit på mötet med Ernst & Young ska jag gå in på Mood Gallerian och köpa de där doftljusen som jag inte fått till ännu. Ska oxå se om jag hittar något bra hårfärgningsmedel så slår jag till och färgar håret på tisdag. Mat behöver fyllas på i kylen så det får bli en sväng förbi ICA oxå på vägen hem. Gäller ju att passa på medan man har hundvakt. På onsdag är första gången vi ska ut på kort promenad med koppel. Enligt instruktionen är kort typ fem minuter. Tur att man får öka på det med tiden eftersom jag tänkte att det där med hund var ett bra sätt att själv komma ut och promenera lite mer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.