Paus..

image
Jag kan bara inte fatta det, hänger inte med uppenbarligen men nu är det mars! Såg på TV häromkvällen att krokus eller vad det var redan blommade. Pratade med Tom (han och familjen har ju flyttat ner till Marbella) och där njuter de i fulla drag av sol, ljus & värme. Själv njuter jag av Karisma:) Har lyckats med samma sak nu som jag lyckades med Sigge. Hon väcker mig inte längre, hurra! Men om hon ser att jag vaknar till så tar det en sekund innan jag har en liten valp i hela ansiktet med en svans som går som en elvisp och hela hon är superlycklig. Bra att hon fattat att det är en dålig ide att väcka mig. Nu väntar jag på nästa steg att hon förstår att det är en dålig ide att kissa på golvet och efter det kan vi ta det där med att det inte heller är en jättebra ide att bita mig i öronen.

image
På tisdag eller onsdag tänkte jag att hon skulle få sitt första bad. Det kommer hon antagligen tycka är allt annat än en bra ide. Det är inte Karisma på bilden men det är ungefär så jag förväntar mig att hon kommer att se ut. Men det återstår att se, hon kanske precis som jag, älskar att bada:)

image
Tänkte ta en paus och med åtminstone ett och ett halvt öga kolla på Wallander filmen. Gillar dom filmerna så det får vara värt att jobba en stund längre, inte svårare än så.
Kan inte låta bli att tänka på hur sorgligt det var att Johanna Sällström som spelade Wallanders dotter i början valde att lämna sin lilla dotter och ta sitt liv. Går inte att föreställa sig hur dåligt hon måste ha mått för att välja den vägen.

image
Får avsluta med något mindre sorgligt.. Vi tittar vidare på möjligheten att köra ett gäng teater föreställningar med Pelle Svanslös i fästningen i sommar. De som äger rättigheterna har varit ute och kollat och gillade verkligen miljön så so far so good. Extra kul hade det varit att ha Björn Kjellman (som ju var Pelle Svanlös i filmen) var Pelle även hos oss. Antagligen för dyrt men om man inte frågar så vet man inte så nu ska jag skicka ett mail till honom och i alla fall ställa frågan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.