Datum..

image
..till mötet med revisorn på E&Y och jag ska ha allt klart. I dag blir det inte mycket gjort – en shoppingdag dag på stan i kombination med en 9-veckors valp sätter sina spår på en tant som mig. I morgon får det gå i 180 knyck och likaså på måndag fram till mötet som börjar kl 15.00.

image
Kommer väl vara en och annan fråga kvar efter mötet men tänk så jäkla många papper jag jobbat igenom när jag väl signerat det sista av de sex bokslut jag gjort. Nådiga luntan känna som rena barnleken i jämförelse. Så då ska det verkligen bli skönt med belöningen..

image
SPA-dagen med efterföljande champagne. Är ju inte direkt kul att gå på SPA helt själv så med på min SPA-dag kommer fina Cissi Dahlbom att vara ❤️
image
Hon är så full av glädje & energi så det i kombination med SPA behandlingar kommer nog göra underverk med min slitna kropp och knopp. Man skrattar alltid mssor när man tillbringar tid med Cissi, alltid:) 13 mars är hur som helst inbokat för den för mig årliga servicen. Cissi är ju snygg jämt hon så hennes behov är inte i närheten av mitt av den där reparationen..

image
Nu Mello, noll koll på startfältet. Har inga större förhoppningar om att bli överdrivet imponerad av något bidrag den här veckan heller. Efter Mello ska jag ta och läsa några magasin och kolla in vad man
”Ska” ha på sig i vår och sommar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.