Likheter..

image
Jag har några likheter med Jenny Strömstedt och en hel drös med olikheter så klart, men om bi fokuserar på likheterna:
1. Hon är blond
2. Hon kan inte skilja på höger och vänster
3. Så var det en grej till som jag bara glömde fast jag kom ihåg den för en minut sedan. Kanske kommer tillbaka..men det var något med egenskaper vill jag minnas..
Ja, annars var väl Lets Dance som det brukar men jag måste nog undra vad Camilla Läckbergs totalt okände pojkvän hade att göra i startfältet. Nu kom jag på det.. Inget med egenskaper utan behovet av att jobba med hållningen (kroppshållningen alltså). Det behöver jag verkligen jobba med, får sätta ihop något kom i håg hållningen mantra..

image
Sedan hela historien med Sheikh får jag galet många vänförfrågningar och artigt accepterar jag eftersom de engagerar sig i Sheikh. Nu är jag ju då lite naiv för så många meddelanden jag får på Facebook från alla möjliga och omöjliga män.. Från hela världen typ, vad tror dom? Ja, det är väl bara att stå ut och utgå ifrån att det rinner ut i sanden. Några har jag blockat, det är i alla fall bra att den möjligheten finns.

image
Hatar att raka benen, tycker man behöver göra det var och varannan dag. Som vanligt går jag på all reklam så jag får väl prova och se om de nya rakhyvlarna från Venus håller vad de lovar. Borde kanske bli lite mer modern och vaxa dem eller något annat men än så länge har jag hållet mig till rakhyveln. Om och om igen.. Men vem vet, frekvensen kanske minskar nu med den nya mirakelhyveln:)

image
Nu ska jag gå och lägga mig. Ladda ner en helt ny ljudbok och ligga och lyssna mig till sömns länge och väl. Har tjatat om det förut men jag lovar det är verkligen ett jätteskönt sätt att somna på och Storytel för 159:- i månaden är verkligen prisvärt (nej, jag får ingen provision från dem, bara tycker att det är så bra att alla borde ha det)

Får se vad det blir i kväll..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.