Let’s Dance..

image
Hemma igen efter en kort träff med Lise-Lotte & Sten och ett glas champagne. Handlade lite mat, blommor och annat på hemvägen. Parkerat mig i soffan, ska småjobba lite samtidigt som jag håller ett öga på Let’s Dance. Enkel middag i kväll, det blir så eftersom det är så trist att laga middag till sig själv. Har ju inget annat val än att vara klar med allt material till Ernst & Young på måndag kl 15.00 så förutom min tjejdag med Maja i morgon så blir det väldigt osocialt. Men det kommer kännas väldigt skönt när det är klart och då kan jag vara social precis när jag har lust. Är ju inte en sådan person som måste vara social och ha sällskap hela tiden, trivs rätt bra i den självvalda ensamheten oxå.

image
Teresa & Zenon har varit här och städat, bytt lakan och fixat så att allt är perfekt. De har oxå lekt med Karisma så att hon nu är fullständigt slut och sover utslagen i soffan bredvid mig. Rätt skönt måste jag erkänna:) Både att lägenheten är perfekt i ordning och att Karisma är trött.. På onsdag är det första gången jag får lov att ta ut henne på en promenad. Lång får den inte vara men det är första gången hon ska ut. Det är inte helt enkelt att uppfostra en hund och göra ett gäng bokslut mm samtidigt. Får nog se upp så att hon inte blir bortskämd och ”oregerlig”..

image
Köpte några skvallertidningar oxå när jag var och handlade. Ibland kan det vara så infernaliskt skönt att bara hänga i soffan och läsa den typen av VÄLDIGT lättsmälta tidningar. Ren och skär avkoppling och man ju vet att typ hälften inte är sant men det spelar liksom ingen roll i sammanhanget. Det är avkopplingen jag är ute efter inte information.

image
Hörde på väderleksrapporten igår att det just nu var varmast i Europa i Marbella. Som jag längtar dit och efter min tre månaders ”ta det väldigt lugnt” period. Jag kan riktigt se framför mig hur Karisma springer och leker på stranden eller i den stora trädgården vid lägenheten. Hon kommer trivas som fisken i vattnet, vem kan undgå att göra det?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.