Tyst om Projekt X..

image
Det var ett bra tag sedan jag skrev något om Projekt X.. Det beror helt enkelt på att jag gått och blivit lite klokare. Det är inte direkt en bra ide att dra igång ytterligare ett projekt och öka arbetsbördan ännu mer, har till och med jag kommit på. Det innebär inte att jag gör halt och bara fortsätter med det jag har men det betyder att jag ska vara 100% i kapp och ha struktur och ordning på allt sen kan jag börja tänka på nya projekt och utmaningar. Men inte nu mitt uppe i allting – det kommer inte bli bra i någon ända. Vare sig för företagen eller för mig själv. Värst vad jag blivit klok:)

image
Efter att ha lodat omkring här hemma i mysdress i typ 8 dagar i sträck. Lodat och lodat förresten jag har jobbat rätt många timmar men det där med mysdress, knut på huvudet och osminkad har väl varit dagens ”outfit” varje dag. I morgon ska jag i väg och träffa Lise-Lott & Sten på Elverket en stund så då får jag allt ta och snygga till mig. Ska även passa på att hämta min Fuck Cancer collegetröja som kommit med posten.

image
På lördag när Maja & jag är på stan ska jag komma ihåg att köpa på mig ett gäng öronsnäckor. Har nämligen gått åt ett till idag. Kan människan inte hålla undan dem från hunden kan man ju tänka men tror att alla som träffat henne fattar precis hur svårt det är. Hon är överallt och hela tiden. Bortsett från när hon stensomnar efter varje ”race” och man kam vila upp sig lite:) Tänkte att jag i helgen ska börja träna på att borsta tänderna på henne så får man se hur mycket hon tycker om en då. Antagligen inte alls.. Sedan tycker jag nog att det börjar bli dags för en dusch. Enligt uppfödaren ska man blanda hundschampo med sitt eget så luktar de extra gott.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.