Guld & En timmes rast..

image
I dag kan vi minsann vara stolta svenskar, om jag nu fattat rätt att Charlotte Kalla tog guld i dag. Känns väsentligt trevligare att skriva om än mobbning, rasism och annat trist. Stolta svenskar = bra svenskar, för det förenar nationen.

image
Själv hade jag en timmes rast i dag med hundvakt. Till Fältan direkt såklart och fick äntligen den där mascaran inhandlad. Har ju inte mycket till ögonfransar så utan mascara är det inget vidare. Inte för att det är så många som ser mig när jag går här hemma i mysdress men ändå..

image
Köpte oxå ett par nya Happy plugs. Mina orangea fick jag slänga i morse och skulle behöva ett lager men hittade inte så många roliga så det blev bara ett par. Får komplettera när jag hittar några roliga och/eller snygga. Hoppas Karisma kan låta de här vara i fred..Det är ett jäkla smugglande med lurarna när jag ska lyssna på mina ljudböcker innan jag somnar – annars är det attack direkt och inga fungerande lurar kvar..

image
Älskar snickarbyxor, är väl kanske för gammal för sådana men hemma och på ”landet” kan man väl få ha dem oavsett ålder. Köpte ett par kritvita i dag för 199:- på H&M.
199 kr – fattar inte hur man kan sälja så billigt. Riktigt fina är de så de kommer bli väl använda.

image
Den här klockan har jag köpt i Marbella och ska stå i något av de nya hotellrummen.. Acke eller Knuts rum tror jag det blir. Ska bli så himla kul att sätta full fart med möbleringen och detaljerna nu.. Grand opening i april..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.