Så var det officiellt..

image
Fredrik Reinfeldts kärleksrelation med sin fd kollega har det skvallrats om under ett bra tag. Men inte ett ljud och inga bilder tagna i hemlighet så allt som funnits har varit just ryktet. Glad för hans skull, han har ju sett så ledsen ut har jag tyckt.

image
Han har ju inte direkt suttit avslappnat med fötterna på skrivbordet de senaste åtta åren. Hårt arbete, riktigt hårt så det är så att jag skäms när jag klagar på min arbetsbelastning i jämförelse med hans. Skilsmässa, interna skandaler och valförlust – klart han förtjänar kärlek & lycka.

image
Verkar vara veckan när de avhoppade politikerna ”kommer ut ur kärleksgarderoben” och avslöjar sina romanser. Anders Borg, Fredrik Reinfeldt – kanske någon ny romans som dyker upp senare i veckan, det återstår att se:)

image
Var ju Oscasgala i natt. Skäms nästan men har usel koll på film nu för tiden och ännu minde koll på vilka filmer, skådespelare etc som var nominerade och sedan vann:(

image
Eftersom jag hållit på och varit lite avundsjuk den senaste veckan kan jag väl lika gärna fortsätta och vara lite avundsjuk på snygga Reese Whiterspoon. Duktig & snygg och ser alltid så oförskämt lycklig ut. Är dock rätt säker på att hon, precis som alla vi andra har sina problem och säkert går hemma och ser ut som ”kriget” med rufsigt hår, osminkad och i mysdress. En liten tröst i alla fall..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.