To good to be true..

image
Är det bara jag som haft en sån där ”To good to be true” känsla över svärmorsdrömmen Måns Zelmerlöw? I någon av dagens kvällstidningar talar han hur som helst ut som sina otrohetsproblem. För dessa har nu fått hjälp av någon coach och det var ju bra. Men känslan av att han inte fullt ut var den svärmorsdröm han framställdes som låg det en hel del sanning i. Ja, ingen är ofelbar så jag dömer vare sig honom eller någon annan med brister. Fast det är klart just det här har ju skadat andra och då är det ju inte sådär helt ok..

image

image
Efter gårdagens totala orgie i Tacos & Coca-Cola ska kosten i dag vara lite sundare. Som vi åt, var så mätt och är typ fortfarande.. Men trevligt var det, om man då bortser från Andreas J:s sista plats.

image
Är allt annat än Sveriges piggaste idag.. Gäster två kvällar av fyra, en hundvalp med energi som en duracellkanin:) och en hel del jobb. Men som det gamla ordspråket säger ”The show must go on” så det är bara att kämpa på & vila lite mellan varven.

image
Tror bestämt att jag borde köpa upp ett litet lager av hörsnäckor. Varför? Det är något med dem som Karisma tycker är världens roligaste underhållning så de tenderar till att bli sönderbitna om man glömmer dem inom räckhåll för fröken. Just nu tar hon en powernap.. Kanske skulle passa på jag oxå:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.