Slut på veckan igen..

image
Japp, så var ännu en vecka till ända. Det är galet hur snabbt tiden går, hur många puckar eller bollar det är i luften och oundvikligen får man sig både en och två bollar i huvudet eller som ramlar mellan stolarna. Men det är bara att plocka upp dem och köra vidare, inte svårare än så.
Läste Blondinbellas blogg häromdagen – apropå det där med avundsjuk som jag skrev om häromdagen. Ett spädbarn och höggravid så verkar hon ha en massa ork och energi till både det ena och det andra. Fast det är klart man får inte glömma att hon väl är sisådär hälften så gammal som jag. När man var i den åldern kunde man ju orka med hur mycket som helst. Vara ute till 03.00 och raskt studsa upp vid 07.00 och åka till jobbet utan några som helst problem. Det skulle inte funka så bra vid min nuvarande ålder.. Inte skulle jag vilja det heller..

image
Som sagt så ska jag ge mig ut en stund i morgon. Har ju mest gått omkring som en osminkad typ i mysdress sedan i onsdags kväll (undantag dock när vi hade gäster). Inte så att jag var uppklädd & fixad till tänderna men såg åtminstone respektabel ut.
I morgon åker mirakelväskan fram och det är dags att piffa till sig innan man ger sig ut en sväng i friska luften och till Fältan.

image
Skulle vara rätt bekvämt om man hade 24/7 tvättservice.. Nu är jag ju lite bortskämd och har nästan det. Måste ringa Teresa & Zenon i morgon så att de kan komma och hämta den allt mer överfyllda tvättkorgen. En riktig lyx i vardagen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.