Envis liten dam..

..som väntat gick det sådär att ha Karisma sovandes i sin korg. En sekund stannade hon sedan var det inget att diskutera. Hon sover på min kudde typ.. Hon har lite tidigare morgonvanor än mig och visar med all önskvärd tydlighet när hon anser att jag sovit klart:)

image
Pappa var här några timmar och vi fick klart hans bokslut, årsredovisning och deklaration för hans lilla bolag. Då kan man bocka av det vilket känns skönt. Nu är det bara några kvar..

image
Börjar bli rejäl tidspress med två av fem så det gäller att ligga i nu. Jobbar nästan bäst när det är press men ska villigt erkänna att jag verkligen längtar till det är klara, allihop. Då ska jag ta mig en champagnekväll i Cadierbaren för det är jag då sannerligen värd efter det passet med 5 årsredovisningar plus pappas..

image
I dag var det slutbesiktning på de nya hotellrummen, lite småfix kvar att fixa som lite målning mm. Fick den här bilden skickad av Figge som var med på plats. Sigges rum ❤️ Det kommer bli så fint och är det finaste av de nya rummen.
Nu ska de snart börja möbleras och dekoreras så roligt!

image
Även om jag kommer behöva jobba i helgen så är det skönt att det är fredag. Mailen etc upphör att välla in och telefonen håller sig klart lugnare så man hinner äntligen jobba i kapp igen. Många som vill komma & se det nya lilla underverket.. Så i morgon kommer det ett gäng med 2 vuxna och 2 barn.. Tror nog barnen kommer bli helt förälskade, hon är ju så social och blir superlycklig när hon träffar nya människor. Just nu sover hon som en stock här bredvid mig i soffan. Dom sover en del dom små liven och tur är väl det för annars hade jag inte fått något gjort..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.