Dröm..

image
Sa Martin Luther King en gång tiden. Det har jag oxå. Erkännas ska väl att Mr Kings dröm var lite mindre egoistisk än min. Men oavsett så har/hade vi båda en dröm. Drömmar kan ju ändras under livets gång men just nu är det här min dröm:

image
Min dröm, just nu, är att bli klar med bokslut, få struktur & ordning och i mitten av mars åka ner till Marbella och vara LEDIG i tre månader. Undantag för något styrelsemöte och så men mestadels just LEDIG. Ingen ouppnåelig dröm, utan även en plan. Ser galet mycket fram emot lediga dagar, strandpromenader med Karisma och allt annat härligt. Kommer flyga SAS ner så att Karisma får flyga med mig i kabinen.

image
Skriva ska jag ta mig tid att göra, både bloggar & annat. Älskar att skriva så mycket tid till bloggande kommer det bli. Kanske något annat oxå, vem vet.. Har fått en intressant förfrågan men det är fler som fått förfrågan än de som behövs så vi får se om jag ”platsar”

image
Sittandes där på altanen, skrivandes och med iskalla glas av goda fruktdrycker som jag gjort i min nya, ännu ej inköpta, juicemaskin (eller vad det nu heter där man kan göra en massa egna nyttiga fruktdrycker). Åh vad jag ska njuta..

image
Tittar för första gången på åratal på På spåret och sedan följer Skavlan. Sedan får det nog vara bra med TV-tittande för i kväll. Måste ju spara tid till Mello i morgon & heja på Andreas Johnson.
Sällskap har jag hur som helst här i soffan;
image
Där jag är.. där är Karisma. Hon är inte bara söt utan galet social oxå:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.