Trivs..

image
..tror jag bestämt att hon gör lilla Karisma. Nu har hon slocknat här bredvid mig i soffan:) Hoppas hon sover lika lugnt och gott i natt, madrassen är kvar på golvet och får väl vara det ett tag till. Sedan får man väl successivt börja vänja henne att sova i sin korg.. Om man nu någonsin lyckas med det..

image
Var ju och köpte det vanliga vardagssminket eftersom jag glömde den necessären i hytten. Inte bara det utan dessutom två böcker.. Senil? Hur som helst så glömde jag köpa mascara, så har varit mascaralös en dryg vecka. Får komma ihåg att köpa när jag kommer ut nästa gång. Får väl ta Karisma innanför jackan och ta en sväng till Fältan någon dag. Man ska ju inte gå ut och gå med de två första veckorna.

image
I morgon kommer Pappa hit, ska hjälpa honom att göra bokslut och årsredovisning i hans lilla bolag. Så får han så klart möjlighet att träffa Karisma som han är så nyfiken på. Han kommer nog bli lika kär som jag, i alla fall nästan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.