En clown till kaffet..

image
Kunde tyvärr inte se kvällens avsnitt av En clown till kaffet på Femman. Kanalutbudet är lite begränsat här.. Hur som helst var det inspelat på Fredriksborg, dessvärre regnade det den dagen men jag hoppas det blev bra ändå. Ska försöka kolla det på datorn i morgon eller så, vill ju inte missa det.

image
Har kommit på världens bästa sätt att slippa räkna får när man inte kan sova:) Bra till väldigt mycket annat oxå och prisvärt som jag verkligen kan rekommendera..

image
Tillgång till en massa ljud- och E-böcker för bara 159 kr per månad. Ladda ner hur mycket du vill. Kampanj med att testa nu i två veckor gratis. Alla kategorier av böcker finns. Varje kväll ställer jag in en lämplig tid som jag ska lyssna och så somnar jag till någon behaglig röst som läser någon bra bok. Nästan som när man var liten och mamma läste sagor innan man somnade:) Även om man inte har svårt att sova är det ett perfekt sätt att ”läsa” på under dygnets alla timmar..

image
Karisma sover fortfarande som en stock i soffan. Snart är Brottskod försvunnen slut och då är det bedtime för oss båda. Får se om det passar henne att sova i sin korg eller inte. Ingen högoddsare att det inte kommer passa den lilla fröken..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.