Äntligen den 18 februari..

Nu är det inte många timmar kvar innan jag ska hämta min lilla Karisma! Bilder utlovas ikväll – fast mest intresserad är nog jag:)

image
På förmiddagen möte med Gabriel om sommarens Allsång på Fredriksborg. Han var oförskämt fräsch & solbränd efter några veckor i Los Angeles. Hur som helst så var det ett bra möte.. Grymt trevlig är han dessutom och har många bra tankar idéer. Bra samarbetspartner med andra ord..

image
Efter mötet i väg och handla. Blir en blandning av rökta räkor, lite tapas och annat i kväll när mina medhjälpare och jag kommer hem till Banergatan med Karisma.

Nu är det dags att ta itu med mail-loggen och lite annat sånt där tråkigt ni vet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.