Otippad romans..

image

image

Ja, det måste man väl ändå säga att det inte var det första man skulle tro att Anders Borg & Dominika skulle gå och bli ett par. Rätt intressant kombination måste jag nog tillstå att jag tycker att det är. Vissa likheter har de;
1. Båda är smarta personer
2. Båda vågar stå för vilka de är och sin personliga stil

Har förvisso på skvallervägen hört ett och annat om Anders Borg så att han skulle vara någon tråkmåns som inte unnade sig både det ena och det andra hade jag nog lite skvallerkoll på.. Hoppas de blir lyckliga, tror nog att de kan passa riktigt bra ihop. Baserat på det lilla jag nu vet om dem, vill säga..

image
Själv har jag haft århundradets workflow idag. Möte med Christina & Figge 10-16, fick en hel del gjort. I väg och köpte lite vardagssmink och en liten hundsäng och massa annat till Karismas ankomst på onsdag kväll. Så här är allt förberett och klart för vad som antagligen kommer bli Sveriges mest bortskämda lilla hund..
Hem igen och sen satte jag igång med sorterande, betalade fakturor, och en otrolig massa tråkiga saker som ni ska slippa höra talas om. Men jag ska säga att jag är otroligt nöjd med mig själv, det kan man väl få kosta på sig efter en sådant maraton pass.
Tar en stund och varva ner så hög risk för att jag försover mig i morgon så extra insats för det är insatt (att det inte ska hända alltså).

I morgon har jag & Figge planeringsmöte först med Gemet om kiosken 2015 och sedan med Carro.
Nu ska här planeras i god tid så att vi får till en riktigt bra säsong/år 2015. Vi öppnade ju i helgen och det gick över förväntan. Nu var det i och för sig Alla hjärtans dag så alla helger kommer inte gå lika bra förrän våren är här. Men vi ökar hela tiden och det är jättekul.

Waldemarsudde rullar på otroligt bra nu och hoppas det håller i sig. Är så himla skönt att ha Cissi Dahlbom där, hon är perfekt son chef där och personalen gillar henne verkligen. Vem gör inte det?
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.