Att laga mat..

image
Har kommit på att jag saknar att laga mat. Det har inte blivit så mycket av den varan på länge. Med allt jobb så har jag ofta tagit den lite väl enkla vägen. Nu när ljuset i tunneln kommer allt närmare ska jag verkligen ta tag i matlagningen igen för det är ju faktiskt kul. Men man måste ju som sagt ha lite tid över så att man hinner laga rolig mat och inte bara för att man måste äta.

image
Till att börja med ska jag planera mat till onsdag kväll. Mat till oss som varit och hämtat Karisma:) Måste vara något enkelt så att jag typ bara behöver plocka fram när vi kommer hem så lite italienska charketuier och annat av mer plock karaktär ligger nog nära till hands. Finns en ny kul butik på Karlavägen med massa gott så det blir ett besök dit på onsdag förmiddag. Det var ju inte direkt att börja laga mat men i alla fall lite bättre ”matkultur” än hur det sett ut på sista tiden här på Banergatan..

Sedan i Marbella, now we talking – vilka råvaror! Där kommer det verkligen att bli kul att laga mat. Ser i nuläget ut som om jag kommer åka ner i mitten av mars. Då hoppas jag att ALLT ska vara renoverat, inrett och klart. Tagit sin lilla tid kan man säga..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.