Stockholms partypingla..

image
Träffade världens snyggaste & goaste Cissi igår. Först var vi hos Figge på Tehuset Java och beställde lite teprover, påsprover mm både till Waldemarsudde och till Fredriksborg. Efter det middag på Caina – som vanligt hur trevligt som helst med Cissi och urgott. Åt som en utsvulten häst.. Sedan skulle vi ju till 5-årsjubileumet på Rose. Men någon partypingla är jag verkligen inte nu så Cissi fick ta med sig annat sällskap som fick låtsas vara mig (på gästlistan:)). Själv åkte jag hem och somnade som en stock.. Behövde nog det bättre än att hänga på någon inneklubb.. Är måttligt road av att hänga på klubbar, tant som man blivit.

image
Önskar er alla en trevlig & mysig Alla hjärtans dag. Själv har jag fått ett blombud och ett bud med choklad. Trots att jag igår påstod att jag struntade i Alla hjärtans dag måste jag erkänna att jag blev väldigt glad av omtanken och blommorna var underbara..

image
Laddar för Mello ikväll, har noll koll på vilka som är med utöver Magnus Carlsson. Han är ju inte direkt min favorit så telefonen kommer inte gå varm på röster på honom från Banergatan.. Hoppas det är bättre än förra veckan, det är väl en rimlig förhoppning och önskan kan man tycka. Vi får se helt enkelt..

image
Så här på Alla hjärtans dag har jag gjort en god sak och beställt en sådan här Fuck Cancer collegetröja, mitt hjärta för mamma helt enkelt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.