Ibland har man rätt..

image
..och ibland har man fel. Glad i alla fall att Mariette gick hem i stugorna när som förväntat Magnus Carlsson med sin långt mindre moderna låt nu gjorde det.. Nog om Mello, till och med jag som alltid varit ett tvättäkta Mellofan börjar tröttna har det gått långt..

image
På To Do listan i morgon står ett besök på Sabis, måste handla hem både det ens och andra. Prio nr 2 är att få följande rensat (ligger hopplöst efter);
image

image

Sedan något så kul som att betala fakturor. Blir inte direkt en spännande söndag men det får man ta igen en annan dag.

Har förlagt min vardagssminkväska, antagligen glömt den i hytten på Viking Line så ett besök på Kicks får de bli i morgon oxå och inköp av ”måndagssminket” Lite roligare i alla fall:)

Nu låter jag verkligen som en bitter gammal tant så det är nog bäst att jag sätter på mig öronsnäckorna lyssnar på min ljudbok och somnar.. Vaknar förhoppningsvis upp som en piggare Eva P än vad känner mig i dag.

image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.