My 2nd face..

imageimage
Först lite jobb, bla besök på Tehuset Java för att ta fram speciellt te för Prinsens Kök & Ektorpet. Sedan middag på något gott och trevligt ställe och sedan 5-årsjubileum för Rose. Hur jag nu ska orka allt det, men det får bli en senare fråga..

image
Får ta och skärpa mig. Har inte kommit igång med mitt vattendrickande. Så i morgon ska det inhandlas naturellt icke kolsyrat vatten på flaska, gurka, citroner och annat gott och sedan är det start på lördag. Så det så.

image
På lördag ska dessutom göra klart gästlistan till min fest, bestämma hur inbjudningskorten ska se ut och så självklart kolla på Mello.
Lite annat ska oxå göras men det ska jag slippa er att läsa..

Nu ska jag fortsätta lyssna på min ljudbok, inställd på 40 minuter – sedan sova..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.