Åh vad det blir fint..

image
De nya hotellrummen i ”annexet” vars ursprungliga namn är Officersbostället. Bondromantik på riktigt:) Det här är det gamla köket som nu blir rummet Acke.
Min mormors bror. Rekvisita på rummet En flaska renat, en dosa Ettan och lite annat som var typiskt Acke..

image
Ingången till varje rum sker från utsidan där alla har en egen terass med utsikt över Oxdjupet. En spaljé med blommor skiljer åt så att gästerna får lite privacy.. Ni ska bara se vilka coola utemöbler vi köpt till varje rum:)

image
image
Här är Knuts rum med en blå/vit tapet & kakelugn, supercharmigt:)

imageimage
Apropå renoveringar så fick jag den här bilden idag från renoveringen i Marbella. En schimpans kan räkna ut att deadline 1/3 inte kommer att kunna hållas.. Blir galen på dessa spanjorer. De har haft sedan augusti på sig att bli klara. Rätt åt dem att vädret verkar dåligt i alla fall..

image
Men det är bara att ta det med ro.. Förr eller senare blir de klara och det är noll ide att jag sitter här och stressar upp mig. Men om de inte är klara 15/3 kommer jag inte bara vara stressad utan även mordbenägen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.