Lämnar..

image
..Helsingfors efter ett intressant & bra styrelsemöte där ett eventuellt förvärv var dagens huvudpunkt på agendan. Vi får se om det blir av men det är hur dom helst ett spännande företag (och svenskt:)) Satt kvar på kontoret eftersom jag då har wi-fi och kunde beta av en hel drös med mail. När man lämnar Helsingfors tar det ca 45 minuter sedan är man helt frånkopplad från världen..

image
Helsingfors visade sig från sin bästa sida i dag med ett undantag. Lunchen.. Har suttit i styrelsen i 6 år tror jag och jag tror aldrig jag fått något annat än någon grisig kyckling sallad eller laxsallad till lunch. Tur jag inte bor här då hade jag nog vägt 40 kilo. Bra kvällsrestauranger har de däremot, Farang mfl. Men då måste man hoppa upp ett par snäpp i prislistan, vanliga restauranger kan de inte direkt skryta med..

image
Om sisådär en dryg timme lägger jag mobilen, klockan och allt annat åt sidan. Tar en liten tur till taxfree butiken, måste inhandla lite Sprite. Ja, ni läste rätt har börjat dricka rätt mycket Sprite är lite trött på Coca-Cola efter 50 år. Inte helt trött men vill i alla fall variera lite. Sedan ska jag skruva ihop en To Do lista till Christina så att hon kan börja avlastningen..

image
Har köpt en liten hundväska till Karisma, hon är ju så liten att hon får flygs i kabinen. Fast bara på SAS så nu måste jag byta flygbolag. Sätter inte en sådan liten sötnos som bara är 10 veckor vid restillfället bland alla andra hundar i lastutrymmet. Det klarar jag bara inte av.. Som jag längtar till vi får hämta henne, om exakt en vecka.. Klockan. 15.00.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.