Paus till havs..

image
Tar en liten paus i 400-sidors luntan och bloggar lite. 400 sidor är inte riktigt lika jobbigt som det låter. Har ju suttit så många år i den styrelsen så det är lät för mig att utläsa materialet. Vilket ju sannerligen spar en hel del tid. Har ju en del annat att fixa med..

image
Håller på och jobbs igenom hur jag på bästa sätt ska delegera bort de bitar jag varken är bra på eller gillar att görs. Kommit en bra bit på väg ovh min plan är att vara 100% klar med upplägget på söndag. Så otroligt skönt det sk bli när strukturen är på plats..

image
Nu är jag där & tjatar igen om dessa eviga TV-program som går säsong efter säsong. Fångarna på fortet,,suck & nu har till och med Farmen dykt upp igen. Vad är problemet? Fantasin eller är det så dyrt att köpa in nya TV-format. Vad vet jag, men håll med om att det är infernaliskt trist med samma program säsong efter säsong..

Nu ska jag sluta klaga och fortsätta läsa luntan, sen ska jag somna TIDIGT ikväll, det behöver jag.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.