Ovanför vattenytan..

Hade lite tur och fick tag i en vettig hytt en bra bit över vattenytan – tack & lov.
Det jag nu får hoppas på är att de kollar mitt lilla rosa pass lite slarvigt så att de inte förbjuder på att stiga på.. Stod uttryckligen att giltigt ID-handling måste medtas. Men de sa å andra sidan inget om att de ville se de det:) Inget att göra mer än att hoppas och koppla på den lilla charm man har..

Båten går vid fyra-tiden någon gång. Same procedurer as always.
Snabbt ner i shopen, kolla lite inhandla Coca-Cola och något att äta. Upp i hytten igen och där stannar jag tills vi når Helsingfors. Samma ritual på hemvägen. Tråkigt? Nej en perfekt kombination av att läsa styrelsematerial och ha egentid.
Egentiden den här gången kommer varvas med lite instruktioner till Christina Hedlund mm. Så lite nytta förenat med ”nöje” helt enkelt.

image
Om vi haft lite högre takhöjd i den nya hotellbyggnaden som ju är från 1700-talet hade det varit lite coolt med d här lamporna i Ackes och Knuts rum. Men det går tyvärr inte, är man över 1,40 går man typ slå huvudet i dem och de vill vi ju helst inte att våra fina gäster gör..

image
På fredag ska jag träffa Cissi Dahlbom, ska försöka se om Sofia kan vara med vilket vore kalas eftersom det är just kalas som ska planeras. Sofia har fått ett nytt smeknamn av mig, hon kommer hata det och vägra.. Miss Money Penny (eller hur det stavas) från James Bondfilmerna. Hon kanske aldrig pratar mer med mig mer och då får jag väl lov att inte vara sämre att ta bort det. Kan inte hjälpa det, det är ju som klippt och skuret för henne. Ja, ja återstår att se hur hennes uppfattning är gällande det:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.