Veckoplanering..

image
Snart dags att göra kommande veckas planering. I morgon möte med Ellen & Christina, veckan i övrigt innehåller styrelsemöte i Helsingfors, liten expedition med Sofia, ut till Fredriksborg mm mm. Lär inte få något problem med att få dagarna att gå..

image
Överväger nu om det blir båt eller flyg till Helsingfors, ska sova på saken och boka i morgon förmiddag. Lutar åt båt för har ju inget giltigt pass och ingen legitimation och har man otur då så kommer man inte med. Båten har sina fördelar, kan jobba i lugn och ro..
Ja, det slutar nog med båt gissar jag på..

image
Det jag däremot vet är att jag ska jobba på som en liten iller, sätta rutiner och annat så att jag kan vara hemma och lägga fullt fokus på Karismas första dagar i sitt nya hem.
Hon är så söt så jag bara smälter och längtar verkligen till jag får hämta henne.
Lätt att jobba på om man har ett tydligt mål i sikte..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.