May I proudly present

image
Karisma, enligt mitt tycke världens sötaste lilla hundvalp. Emily som fött upp henne hade döpt henne till Karisma men som köpare får man självklart byta namn. Men det kommer jag inte göra, namnet passade henne och jag har aldrig träffat på en hund som heter Karisma så det får hon behålla:)

image
18 februari klockan 15.00 får jag hämta henne. Jag räknar ner dagarna och längtar.. Hon var så otroligt gosig när jag var och träffade henne. Hon hoppade ner i min handväska ungefär som om hon förstod att det var hon av de fem valparna som skulle flytta med mig. Hon pussades och love at first sight fick en helt ny innebörd.

Ja, jag har förstånd nog att förstå att det kräver mer jobb med en hund än en katt:)
Har därför valt en ras som passar mig och ingen hund kommer få det så bra som lilla Karisma..

Söndagen i dag kommer bestå av en blandning av vila och lite jobb. Ska förbereda mig så att jag på ett bra sätt kan ha mötet med Ellen & Christina i morgon. Rutiner etc på plats så att det blir glasklart vem som ansvarar för vad.

Till helgen öppnar vi på Fredriksborg, Alla hjärtans dag = fullbokat. Precis som jag misstänkte från början så är renoveringen av de nya hotellrummen försenat. 20 dagar, så inget som ställer till några problem. Slutbesiktning 20/2 och vi ska ändå inte öppna förrän i april (de nya rummen alltså). Ska ut på torsdag, då ska jag fota lite så ni får se lite av de nya gulliga rummen..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.