Redo för deltävling 1..

image
Varit i Fältan och handlat, kanske inte så Karlaplansaktigt som de marknadsför här utan precis som planerat, alla tillbehör till Tacos, Coca-Cola & snacks. Nu ska det bli myskväll:)

image
Har läst på lite nu och det verkar väl inte vara någon högoddsare att Eric Saade går till final, men man vet ju aldrig. Om man får vara lite elak skulle en skräll och ingen Eric direkt till final vore rätt kul. Dock ej för prestigefyllda Eric.. Men för för de andra i startfältet och några till:)

image
Verkar vara några nya stjärnskott med i kvällens startfält, Babydolls eller vad de nu hette. Förvuxna Barbies helt enkelt. Håller ju på och funderar på någon förändring.. Lila hår gick ju bort, att permanent ha brunt hår gick ju bort, tror nog den här stilen går bort utan några större betänkligheter. Kanske lite mer av det jag redan är blir svaret till slut..

image

image

Nästa vecka kollar vi, Sofia & jag. En lågoddsare är nog att jag inte gör någonting utan kämpar på med att få bättre bukt & ordning på de stackars tunna hår jag har.,fortsättning följer..

Nu läsa lite om Herr Juholt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.