Recension 1..

image
Först av allt kan man väl konstatera att årets upplaga inte bjöd på några vare sig överraskningar eller någon märkbar förnyelse. Det måste nog till en koncept utveckling om det stora intresset för Mello ska hålla i sig, börjar liksom passera bäst före datum..

image
Sanna Nielsen var väl det som man närmast kan påstå var en överraskning. Klart bättre prestation som programledare än min förutfattade mening. Så där får jag allt ge henne lite plus i kanten. Mindre överraskande var att Eric Saade gick till final, han hade dessutom bästa låten måste jag tillstå även om jag inte tillhör hans ordinarie fan-club (dom är väl 5-12 år typ). Oavsett så var han & låten bäst.

image
Missunnar inte Jessica Andersson att gå till final, men den rätt slätstrukna balladen är nog inget som kommer gå till historien. Då föredrog jag personligen låt nr 3, med tjejen & killen som var en av fem men som åkte ut. Men smaken är ju som sagt som baken.. Vi får se vad nästa vecka har att bjuda på. Eric kan nog ha chans att vinna men Jessica har inte en chans i finalen.

image
Hoppas på lite mer glamour & pixie dust i nästa veckas deltävling – det skull inte skada..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.