Nylärd..

image
I dag blev den äntligen av, Make up kursen alltså. Jättekul och jag lärde mig både ett och annat så förhoppningsvis kanske jag kan se lite ”snyggare” ut framöver. Det tar ju dock en jäkla tid så att hålla på typ en timme varje morgon det kommer det nog inte bli. Men sen.. sen när jag bor massor i Marbella och får lite färg i ansiktet och på kroppen då kommer det gå snabbt. Man är ju liksom snyggare bara av sig själv redan när man vaknar, lite hjälpmedel och så är mm klar. Nu med det vintervita ansiktet och fortfarande inte helt frisk så får man väl stå ut med att det tar lite tid, och inte så lite heller:)

image
Håkan Juholt förväxlings möjligheten är nu ett minne blott. Ordning på ögonbrynen nu minsann. Köpte dessutom boken om honom i dag Prtiledaren som klev in i kylan. Får vi se om den är något att läsa.. Annars så ska Pappa ändå få den när jag läst klart den.

image
Efter Make up kursen åt vi en väldigt tidig middag på Tranan, länge sedan jag var där men det var sig likt. Wallenbergare med potatismos, riktigt gott! När jag kom hem var jag helt slut, har för övrigt tappat rösten idag vilket säkert är skönt för omgivningen:) Slumrade till en stund och nu ska jag börja läsa boken och bara ha
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.