Mello..

image
Om jag inte är helt ute och cyklar så är det väl imorgon Mello börjar. Har inte alls hängt med så har inte en susning om vilka artister som kommer vara med, bortsett från Andreas Johnson som jag vill minnas sagt att han skulle vara med. Då får jag såklart heja på honom och hoppas att han vinner. Nu kom jag på att Magnus Carlsson oxå sa att han skulle vara med. Ej att förväxla med Magnus Carlson i Weeping Willows.. Viktigt att notera:) Den Magnus som kommer vara med kommer jag av rutiga &randiga skäl INTE heja på.

image
image
Det var precis hur länge sedan som helst som jag åt Tacos. Det hör till Mello på något sätt så jag tror bestämt det får bli Tacos i morgon kväll. Ostbågar & Coca-Cola hör liksom oxå till så det får bli en shoppingtur till Sabis i Fältan i morgon och införskaffa det rätta ”Mello-kitet” En bukett snittblommor tror jag oxå att det får bli..

image
Just nu kör jag en ansiktsbehandling och i morgon blir det total ”rekond” eller det löpande underhållet med andra ord. Hårinpackning, scrub och raka benen och allt sådant där man måste se till att göra med jämna mellanrum.

image
Mitt i löpande underhåll, Fältan och Mello ska jag se till att få en hel del annat gjort oxå. Är så glad för att från och med på måndag kommer Christina Hedlund komma in och börja jobba lite med oss. Känns som en enorm befrielse för vilken avkastning jag kommer att få, finns få dom är då duktiga, effektivs och noggrann som Christina så är så otroligt glad och tacksam för att hon hade tid och lust att jobba med oss ett tag.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.