Nu jäklar..

image
Känner mig 99,9% frisk. Ögonen lite bättre. Så nu ska här rivas av på To Do listan och ALLT material ska in till Ernst & Young i morgon. Punkt slut, om jag så ska jobba hela natten.
Bara orkar inte gå omkring ovh vara oklar en enda dag till, man blir ju mer trött av det än att ta tjuren vid hornen och bets av ally, hur trist det än må vara. Man mår nog väldigt bra av det efteråt om inte annat..

image
Fram med materialet och ös på är medicinen. När jag väl bestämt mig kan farten vara oslagbar och så ska det bli i idag. Har ju en belöning som väntar i morgon;

image
Make up kursen som blivit inställd tre gånger… I morgon klockan 12.00 smäller det. Då är det två saker som gäller:
1. Att To Do listan är klar
2. Att min ögoninfektion försvunnit åtminstone till 90%

Sedan ska jag lära mig att bli snygg:) Tycker ju att det är roligt med förändringar men kanske inte permanenta..man vet ju aldrig. Så av den anledningen hänger Sofia med mig och kollar på någon rolig ”peruk” nästa vecka – vem vet vi kanske hittar något och nästa gång vi ses kanske jag ser ut så här i håret:
image

Nej, jag är inte galen men man ju kolla i alla fall det kostar ju inget. Har ingen aning inom vad peruker kostar, det får ju inte vara för dyrt eftersom det bara ska vara på skoj så där i bland..när jag hatar mitt tunna hår..(vilket i och gör sig är nästan varje dag).

image
18 februari kommer vara en väldigt speciell dag då det kommer hända något kul, vad berättar jag senare.. Nu ska jag jobba!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.