I morgon..

Ska jag träffa Figge vid Odenplan för lite genomgång. Eftersom jag varit sjuk och i Marbella innan dess så var det ett tag sedan vi sågs. Vill minnas att det finns en Akademibokhandel vid Odenplan. Ska då gå in och kolla efter boken om Håkan Juholt (Politikern som kom in i kylan) och sedan ska jag försöka hitta lite bäcker om om
image

image

Måste ju läsa på mina gamla barndomsminnen om vi ska göra en barn/familjeföreställning med Pelle Svanslös nästa sommar.. Sedan är dags för den efterlängtade make up kursen – äntligen!

image
Fått massor gjort i dag så jag känner mig riktigt nöjd med mig själv. Bock efter bock på To Do listan, ska försöka få ytterligare några bockar avklarade ikväll. Inga programpunkter inplanerade i helgen – skönt! Innebär att om jag sätter rätt sida till så är jag helt i kapp på söndag med den här veckans måsten..

image
Ett av målen är att inboxen är nere på noll när jag somnar i morgon kväll. Inte bara noll så att alla är öppnade utan lästa och åtgärdade oxå. Kanske inte hinner åtgärda precis alla men då ska de upp på en strukturerad svars/åtgärdslista. Det låter väl som ett bra mål,,

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.