Nu ber jag snart en bön..

image
Influensan på väg bort nu och känner mig klart bättre, drabbas då omedelbart av någon o
Ögoninfektion. Så om den här bloggen innehåller 25 stavfel får jag skylla på min nu begränsade syn. Det här är inte rättvist, nu vill jag bli pigg, glad & frisk. Så till sångdags ikväll drar jag till med en stilla liten bön..

image
För att fortsätta repetera mig.. Fattar ni hur snabbt tiden går? Typ 1/10 del av 2015 har gått. Den sista veckan mer än ineffektiv med tanke på sjukdom. Från och med i morgon Resorb, vitaminer och Gud vet vad som kan hjälpa för att bli normala mig igen. Kanske finns de som fasar för det och haft det riktigt lugnt och skönt när jag varit rätt frånvarande och tyst..
Men de flesta tycker nog att det är lite jobbigt för jag kommer ju efter med mycket och sedan lyckas jag göra massa del oxå..

image
Kanske varit lite positivt att jag varit sjuk oxå så jag taggat ner med alla idéer och projekt. Inser att jag nog har att göra som det är och ska nog inte driva vare sig mig själv eller min omgivning över gränsen med allt jag hittar på. Får ta mina idéer och packa ner dem i en byrålåda och ta fram när tiden är mogen för det. Jag kanske håller på att bli lite klok såhär på äldre dagar. Men allt hannar inte i byrålådan – X lever än även om i mindre skala ovh helt utan tidspress.. Man ska alltid ha någon frömjöl framför sig det mår man bra av är min filosofi..

image
Har varit i kontakt med ägarna till rättigheterna för Pelle Svanslös, supertrevlig kille som heter Mats. Vi ska träffas ute på Fredriksborg inom 14 dagar, planen är att sätta upp en Pelle Svanslös teaterföreställning i fästningen nästa sommar. Känner du dig som klippt & skuren för rollen som Maja Gräddnos eller kanske så illa som Elake Måns – give me a fall.
Nu planerar vi för årets aktiviteter konstutställningar, kanske med en mycket spännande konstellation (under diskussion nu), Weeping Willows så klart (årlig tradition), Allsången dyker nog upp i något format å, Thomas Andersson Wijh är oxå någon som kanske dyker upp när man minst anar. Ja, ni ser vi har mycket planer för 2015..

Även på Ektorpet på Waldemarsudde kommer det hända saker.. Men det tror jag att jag återkommer om en annan blogg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.