Planning..

image
Ja, än håller jag fast vid planen om min fest.. Har nästan gästlistan helt klar, bara en sådan sak. Detaljerad projektplan ska göras i helgen. Tankarna kring inbjudningskorten börjar utkristallisera sig. Det vore väl då tusan om jag skulle fega ur igen..
Temat är långt ifrån Eva 50, eller rättare sagt 51 utan ”En fest för livet”
En salig, härlig blandning av gäster. Sedan är det bara att hoppas att vädrets makter står en bi..

image
När det är dags för festen har vi oxå lagt den långa trista vintern bakom oss och naturen står i grönska. Vackraste tiden på året.. Finns det något härligare än när våren, grönskan och den första värmen kommer – underbart.

image
Som den kläd-nörd jag är kan jag inte bli annat än avundsjuk på det här. Inte bara att ha så mycket kläder utan att kunna ha ett helt eget rum och förvara allt i god ordning, Göra sig iordning, välja ovh vraka mellan kläder, skor, väskor och accessoarer. Vilken dröm – ytliga ja visst men man kan väl få ha lite ytliga drömmar oxå.

I morgon har jag bestämt mig för att vara frisk & full av energi. Är så infernaliskt trött på att vara sjuk och just trött. Vill orka så otroligt mycket mer än jag gör just nu..

image
Sedan måste jag erkänna att jag verkligen längtar till Marbella, si så där 25 dagar kvar sedan bär det av för ett par veckor i solen & paradiset..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.