Vad är det för fel på mig..

..blir bara inte frisk. Nu VÄGRAR jag vara sjuk en enda dag till. Punkt slut.
Har i allafall fall fått lite gjort i dag, med betoning på lite. Får bli mer gjort i morgon..

image
Övervägde ju en kort minut eller så att bli brunett, en tanke jag övergav snabbt. Benjamin, frisören i Marbella berättade för mig att det nu blivit inne att färga håret i alla möjliga färger. Lila kanske? Tror inte ens jag behöver en minut för att förkasta den tanken. Men visst tröttnar man på sin hårfärg i bland. Vore ju perfekt om man kunde byta bara för en dag eller två.. Kanske skulle investera i en peruk? Då skulle jag kunna ha tjockt långt lite ljusbrunt/brunt hår när jag var på det på humöret. Hmm tål att tänkas på..

image
Åh vad jag längtar hem.. Till hem två eller vad man ska säga.. Om fyra veckor ska det vara inflyttningsklart. Som jag kommer njuta framför allt de första veckorna..
image

image
Fyra veckor kvar med andra ord att få allt klart på To Do listan så att verksamheterna är väl planerade inför sommaren mm. Men det ska gå bra, kommer ju inte sitta och sippa rosevin på altanen hela dagarna i Marbella. Måste ju jobba i alla fall någon timme per dag även där.
Annars blir jag nog gammal i förtid.. Men tempot, det kommer vara väldigt mycket lägre än de senaste året så mycket vet jag och det med bestämdhet. Kan ju inte sitta på altanen, sola så jag blir skrynklig som ett russin och dricka rosévin hela dagarna. Tror inte det passar min personlighet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.