På väg att tillfriskna..

image
,,i alla fall en bra bit på väg. Med knut på,huvudet & Johanna som hjälpreda har vi äggmat 6 timmar till att jobba med administration idag. Med mina vanliga 6-timmarspass var jag nog närmare två timmar med Johanna är effektiviteten personifierad så hon kompenserade för det.
Hon kommer tillbaka i morgon kväll och tisdag kväll sedan är vi nog KLARA!!!!’

image
Fick lite energi av att faktiskt ta mig upp ur sängen, jobba & äta så i morgon är jag nog slående lik Mimmi Pigg, med ordning, reda & får en massa gjort. Känns så just nu i alla fall och det är ju ett gott tecken.

image
Inte nu till veckan utan veckan därpå så ska jag påbörja mina första utkast/förslag till mitt lilla inredningsprojekt. Oj vad det ska bli kul! Får se om de om de som ska bo där tycker det är liks roligt det vet jag dock inte:) Då är det bara att jobba på, det är ju dom ska trivas inte jag..

image
Pannåer inköpa så att jag kan klippa och klistra och dem en bra bild över hur jag tänkt det.
Kanske kan bli ett framtida sidoprojekt på riktigt, älskar ju inredning och har ju gjort några hem både till mig själv och andra..

image
Nu ska jag vila en stund för vid 21-tiden kommer Oskar hit och vi ska köra lite planeringsarbete. Behöver vara lite mindre mosig i huvudet då,tror jag..

Kram så länge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.