Tänk om..

..jag är på väg att snart bli frisk. Tror nästan det för helt plötsligt så börjar alla mina idéer komma igen. Då pratar vi inte en ide då och då, utan en aldrig sinande ström. Som tur är så har jag med ålderns rätt och genom den hårda vägen lärt mig att sålla lite i idéerna,
Men en sak kan jag inte släppa.. Vi har ett fantastiskt ställe på Fredriksborg, men vi har för lite att göra för barn. Det drabbar oss dagtid då Siggesta tar alla barnfamiljsgäster och vi har svårt att få gäster. Vi har ju enorma utrymmen så vi kan ha barnaktiviteter utan att det stör lugnet för dem som kommit just för det.

image
Min nya ide är att under ett par veckor på seneftermiddagen köra barnteater i fästningen. Bara att få gå in i fästningen och dess unika miljö är ju spännande för barn, men det räcker nog inte längre ön sisådär 10 minuter. Att addera till en timmes barnteater tror jag kan locka en hel del barnfamiljer ut till oss. Genom att miljön är så unik och häftig i sig så tror jag inte vi behöver en drös med pengar på scenografi, det kan nog vara enkelt och kostnadseffektivt gjort.

image
Har skickat en förfrågan vad det skulle kosta att köpa rättigheterna att få köra Pelle Svanslös några veckor, är nog en bra uppsättning att starta med just med tanke på scenografi och annat. Vill ju inte att det ska kosta en förmögenhet att gå på vår teater – alla ska ha råd. Föräldrarna kan äta eller fika under tiden om de inte vill sitta med så har vi någon ”övervakande” person som kan hämta mamma eller pappa om det behövs. Låter väl som en bra ide..

Magnus Carlson i Weeping Willows bollade upp en ide för mig för några veckor sedan som jag just där och då ”dissade” men efter att ha tänkt till har jag kommit fram till att det egentligen är en bra ide om man adderar till några element, som jag nu gjort inhuvudet. Men den iden måste jobbas igenom lite mer innan jag är klar med den.

Nu när jag ändå håller på och avslöjar massa saker tror jag att jag i nästa blogg ska avslöja något mer. Förvänta er inga mirakel, men för mig är det inte snutet ur näsan..

Stay tuned!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.