Sjuk med perspektiv..

image
Jag blir bara inte frisk. Jag måste bli frisk för att få in materialet till E&Y. Har därför från och med i morgon tagit hjälp av världens bästa Johanna. Då ska det med all sannolikhet bli klart.

image
Men det här med en ynklig influensa får snabbt perspektiv. Fick idag veta att min fd Cloetta kollega Peters fru Sussie i går gick bort i cancer. En bra bit under 50 år och med flera barn och en man som älskade henne över allt annat på jorden. Livet är inte rättvist. Jag sörjer och jag lider över hur svårt det här är för Peter & barnen. En av våra andra gamla Cloetta kollegor har samlat oss alla för att genom en stor och vacker bukett hedra Sussie och visa Peter hur mycket vi tänker på honom. Tur att det finns människor som mitt i allt sätter igång ett sådant initiativ. Tack Ulrika, om du läser det här, du är en sann och fin medmänniska som alltid bryr dig om andra.
image
För jag vet inte vilken gång i ordningen är det just den förbannade cancern som tagit en älskad fru, mamma, syster, dotter och vän ifrån oss.

image
Men jag både hoppas och tror att något vackert och fint väntar dem på andra sidan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.