Dagen efter..

image
..och då menar jag INTE att jag är bakis däremot fortsatt sjuk. Trevlig tillställning, 750’personer i Stadshuset. Kom inte hem så sent för jag var väl inte piggast på tillställningen men hade det trevligt ändå. Maten var helt ok med tanke på att 750 gäster skulle ha mat samtidigt. Bad om en Coca-Cola, det gick dock inte. Varför? Det kunde de inte servera förrän efter middagen när baren öppnat. Något sådant hade aldrig hänt på Fredriksborg:)

image
Här är vinnarna av Årets Entreprenör som ska få representera Sverige i finalen i Monte Carlo. Killarna som grundade Klarna och i dag omsätter över 1,5 miljard. Imponerande!

image
I morgon måste jag vara friskare så att jag orkar gå till Fältan och köpa Kaustik soda (eller vad det heter) och rensa avloppen lite. Sedan måste jag pigga upp vardagsrummet och köpa lite vårblommor (om det nu finns några för tulpaner ska det inte vara, de bara slokar direkt..)

image
Sedan ska jag göra något så fantastiskt roligt som bankavstämningar augusti-december.. Blä vad trist men måste göras. Finns dock något bra med det.. Det är sista gången.. Sedan kommer Ernst & Young att göra alla i framtiden.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.