På galej med en drottning..

image
Har sovit mycket i dag för att försöka bli frisk. Frisk är jag inte men bättre. Ska nu sova två timmar ovh sedan ge mig iväg till Ernst & Youngs galamiddag i Stadshuset. Mitt sällskap är en drottning, Förvaringsdrottningen eller rättare sagt Paulina. Underbar person och kanske ni sett henne på TV4 eller i någon tidning med sina Förvaringstips.

image
Det kommer krävas både stora mirakellådan och lite fairy dust för att få mig att se någorlunda ut ikväll, men som sagt smink kan göra underverk när man som bäst behöver det.
Får ta ett glas bubbel vid minglet så har jag nog glömt att jag är lite sjuk sen..

image
Har inte ens varit hemma i 24 timmar och längtar redan tillbaka till Marbella och till lägenheten som ska vara klar när vi kommer ner nästa gång:)

image
Längtar desperat efter att bli lite solbränd. Sjuk som man är känner man sig sjukt galet vit, glåmig & trist. Vilken skillnad det blir när man fått färg och är lagom solbränd. Genom att man ser piggare ut så blir man det. Man klär upp alla kläder mycket bättre och är helt enkelt på bättre humör. Så i mars ska det solas både i solsängarna på altanen och vid poolen i trädgården – Längtar!

Nu sova i två timmar sedan fix följt av galamiddag! (Man kan ha det sämre)..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.