Nu är goda råd dyra..

image
I morgon kväll är det dags för Ernst & Youngs årliga stora galamiddag i Stadshuset. Klädsel planerad och allt annat som man ska/bör ha planerat och klart inför en sådan stor galamiddag. Vad är då problemet?

image
Ofattbart nog (eller inte) så är jag sängliggande och sjuk igen. Var ju hur dålig som helst i förrgår så jag inte ens lämnade sängen mer än typ 1,5 timme mellan 22.00-23.30. I går kände jag mig bättre och körde väl på i full gas som vanligt vilket då nu resulterat i ett rejält bakslag. Ont i halsen, luftrören, hostar, ont i varenda led/muskel – har proppat i mig värktabletter så nu är i alla febern borta. Och det för evigt får vi hoppas – Galamiddag ska det nämligen bli i morgon. Punkt slut.

image
Hade tillsammans med T planerat att köpa något till mig själv som ett ständigt minne efter världens finaste Sigge. Det blev den här gråa väskan, den hade Sigge gillat det är jag säker på. Man kan inte riktigt ta in att han inte längre finns. Men varje gång så tänker jag att för Sigges skull kunde det inte blivit ett bättre slut på hans långa kattliv.

Lyssnar ju mycket på ljudböcker nu via Storytel, 2 veckors gratis prövotid men kan verkligen rekommenderas. För 159:- i månaden kan du ladda ner hur många böcker du vill. Lyssnar just nu på Johannes Brost bok. Eller mer korrekt uttryckt boken om Johannes Brost för han har inte skrivit den själv, men läser upp den gör han. Biografier är ju inte direkt något som faller in under ”klassiska mästerverk” men den är långt roligare att lyssna på än jag trodde. Syftet för mig att läsa den är primärt ”research” – kommer med 99% sannolikhet sitta i en styrelse med bland annat honom ”Artister för miljön”. Men om det får jag berätta mer en annan dag..

Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.