Hur blir det då?

image
Om man har den här tavlan hemma och så har man bestämt sig för att tex börja träna eller förändra något i sitt liv oavsett vad egentligen. Innebär det då att man köper sig någon slags skydd med den här tavlan? För då kan ju starta vilken Today som helst.. För det kan väl inte vara att man ska starta med något nytt varje dag, verkar i jobbigaste laget.

image
Tror nog att det är lite bättre och mer effektivt att ha den här tavlan då.. Vi har alla grejer som det bara är näst intill omöjligt att få gjort. De hänger med på To Do lista efter To Do lista. Bättre att rensa bort dem direkt, känslan efteråt är verkligen härlig.
Sedan har vi det där som inte ens kommer upp på listan men som verkligen borde ta i typ rensa och göra sig av med det svindyra Shurgard förrådet mm. Vi har alla lite skit, stort som smått, som vi borde göra oss själva tjänsten att bli av med..

image
Hurra – har fått ett litet inredningsuppdrag till. Inte världens största men ett för mig och min tid just nu precis lagom. Ska bli så kul! Illustrerar det superenkelt här – för det är mina första tanke och utgångspunkt nu när jag gått in i allra första ”tänkarfasen”..
Lär få tänka ett gäng vändor fram och tillbaka men ger mig inte förrän det blir som klienten vill. Ingen Lulu Carter style här – en sak hon tycks glömma i sitt jobb som inredningsdesigner är att det är inte hon själv som ska bo där. Med all respekt vs Lulu så vet jag precis vad jag pratar om.. Hon hade inrett lägenheten jag bor i på Banergatan.. Den är sig inte riktigt lik nu..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.