Facit Hälsoveckan..

image
Inte ens med den godaste vilja i världen kan jag ge mig själv väl godkänt på det målet. Var väl som vanligt lite överambitiös.. Kom ner hit mer än sliten och blev ju dessutom supersjuk igår. Mirakulöst nog är jag som en ny människa i dag.
Helt hopplös har jag inte varit, ätit ordentligt varje dag (utom igår), promenerat en del (men mycket mindre än planerat) druckit mindre Coca-Cola (men marginellt).
Är jag ett hopplöst fall? Nej det vägrar jag att ha som inställning.

image
Inte för att jag tror att lösningen på allt ligger i maskiner men en sak är att kunna göra massa goda juicer. Vitaminer i massor och galet gott. Ska ta och se om man kan få tag i en liknande mackapär som den på bilden och ha här i Marbella där frukten är både godare och billigare så att man kan dricka tonvis med goda olika juice blandningar. Det är väl en bra ide?

image
När det gäller strandpromenaderna:
1. När vi flyttar in i lägenheten första veckan i mars bor vi precis intill strandkanten = lättare att ta sig dit för att ta sin promenad
2. Efter 21 dagar har något, sägs det blivit en vana, bara att bestämma sig. Klarar man 21 dagar har man en hägrande belöning, ett par nya skor, en klänning, en väska eller vad man nu kan hitta på.
Lätt som en plätt – när jag är tillbaka första veckan i mars är det inte frågan om en hälsovecka utan ett hälsoliv:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.