En räv..

image
..bakom örat sägs ju vara bra att ha och jag kan nog erkänna att jag definitivt har det, då och då. I bland möter man dock människor som tycks tro att det är briljant ide att ha sisådär ett dussin rävar bakom örat eller öronen. Har man bara två öron bör man nöja sig med att ha maximalt en räv bakom varje öra. Resultatet kommer annars snabbt i kapp en eftersom rävarna orsakar att personen blir lite för smart för sig eget bästa. Brukar sällan vara en bra ide att vara ”översmart”.. Då och då stöter man på personer som är det och då är min filosofi att ”akta” sig.. Får en viss påverkan på Projekt X men det är ju tur man kommer på det i tid så att vare sig projektet eller ens eget varumärke hinner komma till någon skada på grund av någon annan..
image
Watch up!

image
Ikväll trevlig middag med Tom, Annie, Lily the kid Love, Ellen, Lars, T & Pappa. Love måste nog vara den lugnaste och tystaste baby jag stött på. Inte ett ljud på 4,5 timme.. Lily the kid var på gott humör och gullig som vanligt.

image
På samma sätt som jag alltid namnger mina projekt med färg går jag personligen in och ut ut färger med jämna mellanrum. Svart finns såklart alltid i basen men nu är jag lite inne i en blå period.. Om en månad eller två kommer jag gå över i en ny egen färgperiod.. Benvitt & vitt känner jag att det kommer bli.. Får se om jag känner likadant om ett tag.

image
Har inte hunnit eller för den delen behövt shoppa något mer än några mindre grejer. Synd egentligen för det har varit reor på 40-70% men men man kan inte hinna med allt. T har däremot shoppat lite mer och det behövde han, vi har inte riktigt samma shoppingfrekvens kan man man väl lugnt konstatera. Men så har vi ju alla olika intressen:)

image
Det jag däremot kommer shoppa på torsdag är snittblommor och några krukväxter. Kanske kan balansera vinterdifferensen lite i alla fall. I dag drygt 25 grader i skuggan på altanen här och det kan jag inte tänka mig att jag kommer ha på min balkong på Banergatan på länge än..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.