Ny vecka..

image
Vips så var det ännu en gång en ny vecka. Bara resten av den här dagen och morgondagen kvar här i Marbella sedan går flyget tillbaka till minusgrader och snö. Kommer väl vara hemma sisådär 4 veckor sedan ska lägenheten vara klar att flytta in i – Hurra!

image
Tiden flyger iväg extra fort här i Marbella. Dels för att vi sedan vi sålde vår lägenhet varit här i kortare perioder och det är så mycket som ska hinnas med på den tiden. Sedan är det för att det bara är så underbart att vara här och ännu bättre att bo här.

image
Veckans middagshöjdpunkt kommer utan tvekan bli ikväll.. Här på Tempura med världens finaste personal & godaste mat.. Ska bli så gott.. Ska ta lite ”matbilder” till kvällens blogg..

image
I morgon , sista dagen är det tjejshopping på schemat. Rea fynd kan kanske göras men annars har jag bara några saker till de nya hotellrummen på listan. Bland annat ett par röda skor till Astrids rum.. Hoppas de finns kvar.

image
På torsdag kväll är det Ernst & Youngs gala middag. Jag kommer garanterat vara billigast klädd av alla på hela galan. I kronor räknat. Har hittat en lite benvit spetsklänning, ja nu tycker ju jag att den jag har köpt är finare än den bilden. Pris: 115 kronor. Slå det ni om ni kan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.