Mitt alldeles egna..

..makeup bord med tillhörande stol. Två rader brief till Marian och hon har hittat precis rätt direkt. Underbart att jobba med människor som har samma smak, går väldigt fort då:)

image
Den här veckan börjar en Clown till kaffet på 5:an tror jag att det är. Ett avsnitten är inspelat på Fredriksborg. Oturligt nog var det dåligt väder den dagen men blev förhoppningsvis bra ändå. Även om jag typ aldrig tittar på TV så ska jag i alla fall se det..

image
Har börjat fundera på att införskaffa en extra telefon. Har ju ett par företag nu och 4 mailadresser.. Skulle kännas mindre stressande att ha allt i samma telefon, typ 100 mail och Gud vet vad.. Sedan ser jag vissa andra fördelar oxå. Överväger att testa IPhone 6 – lite för stor kanske men tunnare och enligt dem
som har den är kameran fantastisk. Då kanske jag kan hoppa över att önska mig den där kameran i födelsedagspresent – två flugor i en smäll helt enkelt. Får fundera på det..

image
Nu dags att göra mig iordning för att gå ut & äta middag. Med kameran i högsta hugg så det kommer lite ”matporr” bilder i nästa blogg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.